Hoidot Kasvohoito

Kasvohoito miehet

MIESTEN SUOSIKKIHOIDOT IHON SYVÄPUHDISTAMISEEN,JUONTEIDEN KORJAAMISEEN SEKÄ PIIRTEIDEN KIINTEYTTÄMISEEN :

ENVIRON VITAMIINITERAPIA

Maailman parhaimmaksi palkitun hoitosarjan hoitoyhdistelmä ihon tarpeiden mukaisesti sisältäen tuplapuhdistuksen ,happokuorinnan, vitamiiniliuoksen laiteimeytyksellä, uusivan vitamiiniöljyn klinikalla. Sopii kaikille ihotyypeille, vahvistaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa.

TCA-TRIKLOORIETIKKAHAPPO

Erittäin voimakas kemiallinen kuorinta, jonka vahvuusprosentit sekä vaikutussyvyys katsotaan hoitotarpeen mukaan. Hyviä tuloksia mm. aknen, arpien (varsinkin atrofisten, painautuneiden arpien kohdalla) iholle, jossa on runsaasti ryppyjä sekä juonteita, karhean ja paksuuntuneen ihon hoidossa, suurentuneiden huokosten supistamiseen, löysän kudoksen kiinteyttämiseen, pigmenttimuutosten hoitamiseen. Ihon toipumisaika 1-10 päivää. Kuorintakertoja 1-3 tarpeen mukaan. Kuorinta sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen, desinfioinnin sekä jälkihoitoaineen levityksen.

MEDI-ULTRAÄÄNIPUHDISTUS KASVOILLE SEKÄ KAULALLE

Puhdistaa syvältä huokosista talitukkeumat sekä epäpuhtaudet erittäin tehokkaasti, poistaa pigmenttikertymiä sekä tarvittaessa ihon pintakerrokset. Hoito soveltuu myös esihoitona lähes kaikille erikoishoidoille mm:

 • kemiallisille kuorinnoille
 • RF 3000-radiofrekvenssille
 • injektioille
 • Plasma-hoidoille
 • Platina Hifu-hoidoille

Sisältää myös puhdistuksen, desinfioinnin, ihoa hoitavan vitamiiniliuoksen sekä rauhoittavan toimenpidevoiteen levityksen.

HYALURONIHAPPO-INJEKTIOT/KESKISYVÄ & MEDIUM

Valmistusmaa Saksa/Sveitsi. Puhdas, turvallinen ja pitkäkestoinen laboratoriossa valmistettu steriili hyalurohihappoinjektio. Hinta per ruisku 1ml. Sisältää myös esianalyysin ,puhdistuksen, puudutuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen .

 • keskisyville ja syville nasolabiaali sekä marionettijuonteille
 • huulten muotoiluun
 • otsan, poskipäiden, korvanlehtien korjaamiseen
 • nenän tasoitus sekä nostaminen
 • kaulan ja käsien ikämuutosten korjaamiseen

Hinta per ruisku 1 tai 2ml. Sisältää myös esianalyysin ,puhdistuksen, puudutuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

TEHOMESO-LANKAKOHOTUS 15 KPL

Käyttämämme injektiomenetelmällä asetettavat mesolangat ovat valmistettu laboratiossa ihon kanssa 100% bioyhteensopivasta sulavasta Polydioxanonesta,j ota on käytetty lääketieteessä yli 30 vuoden ajan. Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihokudoksia.Ne stimuloivat kollageenin sekä fibroblastien tuotantoa sekä lisäävät verenkiertoa hoidettaville alueilla tuoden happea ja ravinteita kudokseen. Mesolankoja löytyy useita eri pituuksia sekä malleja esim. suora, spiraali, solmu, harja, 3D, 4D, vitamiinipäällysteinensekä maitohappopäällysteinen. Näistä valitaan konsultaatiossa sopivat versiot asiakkaan tarpeiden sekä kohdealueiden mukaan. Laadukkaat langat & kunnon tulokset mm:

 • leukalinjan kiinteytys
 • poskien vahvistus
 • kaulan kiinteytys
 • otsan & silmien siloitus

Hinta alkaen 26,33eeuroa per lanka .Hintaan sisältyy 15 kpl tehomesoja esianalyysi, puhdistus, puudutus ,desinfiointi sekä jälkitarkastus.