Hoidot Injektio Kasvohoito

Kasvohoito naiset

TÄMÄN HETKEN SUOSITUIMMAT KASVOJEN MUOKKAUSMENETELMÄT:

UUSIN PLATINA HIFU TUTUSTUMISTARJOUS!

Kasvojen sekä leuanalusen kiinteytys tarkasti kohdistetulla voimakkaalla ultraäänienergialla, joka kulkeutuu suoraan syvälle ihoon aktivoiden kollageenin tuotantoa sekä kiinteyttäen kudoksia.Todella tehokas kasvohoito. Naisten hoitojen suosikki jo kaksi vuotta.

Y-LIFT KASVOJENKOHOTUS KANYYLITEKNIIKALLA

Facelift-täyteaineella. Valmistusmaa Saksa/Sveitsi. Erittäin pitkäkestoinen, tiivis hyaluronihappovalmiste viedään kanyylilla poskipäihin sekä leukalinjaan. Toimenpide kohottaa välittömästi piirteitä ja siloittaa juonteita ilman luonnotonta kireyttä ja ilmeettömyyttä. Toipumisaika n. 7vrk. Hinta per 2 ruiskua yhteensä 2ml. Sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen, puudutuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

UUTUUS KOLLAGEENI-INJEKTIOT KASVOILLE& KAULALLE& DECOLTEELLE

Uuden sukupolven kollageeni-injektiot, jotka stimuloivat uusien kollageenisäikeiden sekä fibroblastien tuotantoa kiinteyttäen sekä uusien ihonalaiskudoksia. Naisten suosikkina nyt uutuusinjektiot. 100% ihon kanssa bioyhteensopiva allergiavapaa, puhdas kollageeni. Volyymin korjaukseen:

 • löystyneet ja laskeutuneet posket
 • otsan kudosvaje
 • roikkuva leukalinja
 • korvien edessä olevat juonteet
 • syventyneet nasolabiaali-juonteet
 • nenän sivuttaisjuonteet
 • suunympärystän kudosvajeet sekä juonteet
 • löystynyt/ epätasainen kaula

1-3 hoitokertaa 2 viikon välein riippuen hoidettavien alueiden määrästä sekä syvyyksistä. Kestoaika ihossa 12-18 kk. 5 ml eli 5 ruiskullista kollageenia.

ERIKOIS/ MEDICAL-LANGAT 10 KPL

Steriilit laboratoriovalmisteiset Medium-luokan Facelift-langat nyt täysin uusilla erikoisprofiileilla varustettuna. Medical-lankoja käytetään vaativimpien ihon tarpeiden hoitoon mm. silmien kohotukseen, silmäpussien hoitoon,löystyneen leuanalusen tiivistämiseen, suupielten nostoon, otsan liftaamiseen sekä arpien hoitoon. Hinta sisältää 10 kpl Medical-lankoja ,analyysin, puhdistuksen ,puudutuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

PLASMALIFT / TARJOUS

Maailmaa valloittava supertehokas hoitomuoto! Kasvohoito ja paikallinen tehomuokkaaja. Todellinen vaihtoehto silmäluomileikkaukselle. Plasmatippoja ihon pinnalle sekä alla oleviin kudoksiin ja täten saadaan aikaan erittäin voimakas ihon uusiutuminen. Hoitoalueet:

 • silmäluomet
 • silmienaluspussit
 • silmänympärysjuonteet
 • huultenympärysjuonteet
 • juonteet sekä kaulan rengasjuonteet

Vaikutusaika keskimäärin 1-3 vuotta, riippuen hoitokerroista. Toipumisaika 7-10 vrk. Hinta sisältää analyysin, puhdistuksen, puudutuksen, desinfioinnin, rauhoittavan toimenpidevoiteen levityksen sekä jälkitarkastuksen.