Hoidot Injektio

Facelift-lankakohotukset/Medical-langat/Tehomesot

FULL FACELIFT-KASVOJENKOHOTUS

Kirurgilangoilla tehtävä ihonalainen kiristys, joka on paras vaihtoehto kasvojen kohotukseen ilman leikkausta! Hinta sisältää koko kasvojen sekä kaulan piirteiden muokkaamisen.Käsittely laboratoriovalmisteisilla, steriileillä vetolangoilla, medical-langoilla sekä tehomesoilla, joita yhteensä 28 kpl.

 • otsan tasoitus
 • kulmakarvojen kohotus
 • silmänalueen tasoitus ja nosto
 • poskien alueen muokkaus
 • leukalinjan tiivistäminen
 • kaulan kiinteyttäminen

Tehtävä full facelift kestää 1-3 vuotta ja toipumisaika on n. 5-10 vrk. Hinta sisältää esianalyysin ,puhdistuksen, puudutuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

UUTUUS FACELIFT / TUTUSTU AINUTLAATUISIIN UUTUUKSIIN

Tehokkaimmat pitkät kiristettävät Facelift-langat, joiden uudet kirurginteräksiset steriilit laboratoriovalmisteiset asetusneulat ovat entistä ohuempia sekä vähemmän mustelmia aiheuttavia! Upeat tulokset mm:

 • kaksoisleuan sekä poskien vetokohotus
 • poskipäiden nostokohotus
 • leukalinjan muotoilu

Hinta sisältää 8 Kpl faceliftejä, puhdistuksen, puudutuksen ,desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

ERIKOIS/MEDICAL-LANGAT

Uutuus erikoismesoja nyt paljon eri versioita mm: entistä miellyttävämmät ohuet kirurginteräksiset asetusneulat.

 • silmienympärille ja silmäpussien pienentämiseen
 • yläluomien kohotukseen
 • otsan liftaamiseen
 • poskipäiden nostoon
 • nasolabiaali-ja marionettijuonteiden pohjahoitona
 • arpien hoitoon
 • erittäin löysän leuanalusen kiinteyttämiseen

Hinta sisältää 10 kpl erikoismesoja, esianalyysin, puhdistuksen, puudutuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

TEHOMESO-LANKAKOHOTUS 15KPL

Entistä tehokkaammat kasvoja sekä kaulaa kiinteyttävät uutuusmesot, joissa myös uusi erittäin ohut steriili laboratoriovalmisteinen kirurginteräsneula. Vähemmän mustelmia ja kivuttomampi kokemus! Hinta sisältää 15 kpl tehomesoja, esianalyysin ,puhdistuksen, puudutuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

TEHOMESO-LANKAKOHOTUS 10 KPL

Käyttämämme injektiomenetelmällä asetettavat mesolangat ovat valmistettu laboratiossa ihon kanssa 100% bioyhteensopivasta sulavasta Polydioxanonesta, jota on käytetty lääketieteessä yli 30 vuoden ajan. Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihokudoksia, ne stimuloivat kollageenin sekä fibroblastien tuotantoa sekä lisäävät verenkiertoa hoidettaville alueilla tuoden happea ja ravinteita kudokseen. Mesolankoja löytyy useita eri pituuksia sekä malleja esim. suora, spiraali, solmu, harja, 3D, 4D, vitamiinipäällysteinen ja mm. maitohappopäällysteinen. Näistä valitaan konsultaatiossa sopivat versiot asiakkaan tarpeiden sekä kohdealueiden mukaan. Laadukkaat langat takaavat hyvät tulokset mm:

 • leukalinjan kiinteytys
 • poskien vahvistus
 • silmien ja otsan siloitus
 • kaulan ihon vahvistaminen
 • yleinen kiinteytys ja ihon aktivointi

Hintaan sisältyy 10 kpl tehomesoja esianalyysi, puhdistus, puudutus, desinfiointi sekä jälkitarkastus.