Hoidot Vartalonmuokkaus

Vartalon tehomuokkaus

PLATINA- HIFU VARTALO

Edistynein vartalonmuokkauslaite. Muotoilee vartaloa laaja-alaisesti. Hoitokohteina selluliitti sekä rasvakertymät ja löysän sidekudoksen kiinteytys. Voimakkain tehomuokkaus. Hinta per alue: Vatsa&kyljet tai takapuolen kohotus ”buttlift” tai koko reidet.

RADIOFREKVENSSI 3000 /LÖYSÄ KUDOS & SELLULIITTI & TURVOTUS

Belgiassa valmistettu erittäin voimakastehoinen, Medical grade-tason radiofrekvenssilaite, jossa tehdään 3 hoitoa samalla kertaa: lymfahoito, selluliitti / rasvanhajoitus sekä kiinteytys.Todellinen tehomuokkaus. Laitteella tehtävä lymfahoito poistaa kehosta nestekertymät toinen vaihe sulattaa rasvakerrosta tasaisesti ja kolmas vaihe kiinteyttää kudosta. Hintaan sisältyy 1,5 tunnin aikana esim. koko jalkojen ongelma-alueiden käsittely tai alavatsaan, vatsan sekä jenkkakahvojen hoito. Sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen ,desinfioinnin sekä ongelman mukaiset tehoaineet. Ongelmakohtien syvyydestä sekä laajuudesta riippuen hoitokertoja tarvitaan normaalisti 1-6. Ylläpitohoidot hoitajan katsomaan suosituksen mukaan suositeltavia.

LIPOLYYSI-INJEKTIO /SELLULIITIN HOITO

Soijapohjainen, turvallinen ja tehokas rasvanhajoitus: fosfatidyylikoliini-injektio koville (kipeille) epätasaisille selluliittikohdille esim. reisien sisä-tai ulkosivuissa, polvien ympärillä, vatsassa, takapuolessa tai selässä. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan 1-3 käsittelykertaa mm. selluliitin paksuudesta riippuen. Hinta per ruisku 1ml. Hinta sisältää esianalyysin, puhdistuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

PROFHILO-BIOREMODELLING

Euroopan paras injektio-voittaja! PROFHILO on stabiloitu, sidosvapaa ja erittäin tasaisesti ihoon levittyvä kudoksien biomuokkaaja. Sveitsiläinen IBSA-patentoitu NAHYCO-teknologia. Injektioruisku 2 ml sisältää korkean määrän (64mg) puhdasta hyaluronihappoa. Sovetuu käytettäväksi mm. kasvojen, kaulan, vatsan, käsivarsien, käsien ja polvien löystyneen kudoksen kiinteyttämiseen sekä ihon tasoittamiseen. Hoitokertojen määrä 1-3.