Hoidot Injektio

Kasvojen&kaulan alueen injektiot

PROFHILO-BIOREMODELLING

Euroopan paras injektio-voittaja! PROFHILO on stabiloitu, sidosvapaa ja erittäin tasaisesti ihoon levittyvä kudoksien biomuokkaaja. Sveitsiläinen IBSA-patentoitu NAHYCO-teknologia. Profhilo-Injektioruisku 2 ml sisältää korkean määrän (64mg) puhdasta hyaluronihappoa. Sovetuu käytettäväksi mm. kasvojen, kaulan, vatsan, käsivarsien, käsien ja polvien löystyneen kudoksen kiinteyttämiseen sekä ihon tasoittamiseen. Hoitokertojen määrä 1-3.

UUTUUS KOLLAGEENI-INJEKTIOT KASVOILLE& KAULALLE& DECOLTEELLE

Uuden sukupolven kollageeni-injektiot, jotka stimuloivat uusien kollageenisäikeiden sekä fibroblastien tuotantoa kiinteyttäen sekä uusien ihonalaiskudoksia. 100% ihon kanssa bioyhteensopiva allergiavapaa, puhdas kollageeni. Volyymin korjaukseen, esim:

  • löystyneet ja laskeutuneet posket
  • otsan kudosvaje
  • roikkuva leukalinja
  • korvien edessä olevat juonteet
  • syventyneet nasolabiaali-juonteet
  • nenän sivuttaisjuonteet
  • suunympärystän kudosvajeet sekä juonteet
  • löystynyt/ epätasainen kaula
  • ohentunut decolteen alue

1-3 hoitokertaa 2 viikon välein riippuen hoidettavien alueiden määrästä sekä syvyyksistä.

Kestoaika ihossa 12-18 kk. 5 ml eli 5 ruiskullista kollageenia.

Y-LIFT KASVOJENKOHOTUS KANYYLITEKNIIKALLA

Facelift-täyteaineella. Valmistusmaa Saksa/Sveitsi. Erittäin pitkäkestoinen, tiivis hyaluronihappovalmiste viedään kanyylilla poskipäihin sekä leukalinjaan. Toimenpide kohottaa välittömästi piirteitä ja siloittaa juonteita ilman luonnotonta kireyttä ja ilmeettömyyttä. Toipumisaika n. 7vrk. Hinta per 2 ruiskua yhteensä 2ml. Sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen, puudutuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

LIPOLYYSI-INJEKTIO/KASVOJEN&KAULAN ALUEET

Erittäin tehokas pitkään lääketieteessä käytetty soijapohjainen, turvallinen fosfatidyylikoliini. Injektioiden alueet: Leukalinja, kaksoisleuka, silmäpussit sekä kaulan rasvakertymät. Hinta per ruisku 1ml. Hinta sisältää myös analyysin, esipuhdistuksen, puudutuksen(tarvittaessa), desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

SKINBOOSTER-HOITO

Skinbooster-toimenpide on injektiohoito, jolla kirkastetaan, syväkosteutetaan, lisätään ihon kimmoisuutta sekä vähennetään juonteita. Skinboosterit ovat ihoa vahvistavia, täyteläistäviä tehoaineita mm. pehmeitä hyaluronihappoja, peptidejä ,vitamiineja joita ruiskutetaan ihon ongelmakohtiin n .1cm välein, Skinbooster-hoito toimii yhden kerran glow-hoitona tai kolmen kerran pidempivaikutteisena sarjahoitona. Ihon tarpeisiin sekoitettu ruiskullinen steriilejä boostereita1,2 ml. Sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen, kevyen pintapuudutuksen sekä desinfioinnin.

HYALURONIHAPPO-INJEKTIO/SYVÄ & ADVANCED

Valmistusmaa Saksa/Sveitsi. Erittäin pitkäkestoinen laboratoriovalmisteinen, steriili hyaluronihappoinjektio. Syvät ja hyvin syvät juonteet, kasvojen volyymin lisääminen, kasvojen muodon korjaus, poskipäiden täyttö, syvien arpien korjaus. Hinta per ruisku 1 tai 2ml. Sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

HYALURONIHAPPO-INJEKTIOT/KESKISYVÄ & MEDIUM

Valmistusmaa Saksa/Sveitsi. Puhdas, turvallinen ja pitkäkestoinen laboratoriossa valmistettu steriili hyaluronihappoinjektio. Keskisyville ja syville nasolabiaali- sekä marionettijuonteille. Huulten muotoiluun, otsan, poskipäiden, korvanlehtien korjaamiseen sekä nenän tasoitus ja nostaminen. Kaulan ja käsien ikämuutosten korjaamiseen. Hinta per ruisku 1 tai 2ml. Sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen, puudutuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.

HYALURONIHAPPO-INJEKTIOT /KEVYT & PINTATÄYTTÖ

Valmistusmaa Saksa/Sveitsi. Turvallinen, puhdas laboratoriossa valmistettu steriili hyaluronihappo-injkektio. Pinnallisiin juonteisiin, esim.otsan vaakajuonteisiin ja ohimoiden muokkaamiseen ,silmänympärys & huulenympärysjuonteisiin. Kaulan ja käsien alkaviin ikämuutoksiin. Hinta per 1 tai 2ml ruisku. Sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen, puudutuksen, desinfioinnin sekä jälkitarkastuksen.