Hoidot Kasvohoito

Kemialliset kuorinnat

kemialliset kuorinnat

TCA / TRIKLOORIETIKKAHAPPO

Erittäin voimakas kemiallinen kuorinta, jonka vahvuusprosentit sekä vaikutussyvyys katsotaan hoitotarpeen mukaan. Vahvat kemialliset kuorinnat pystyvät vaikuttamaan syvälle ihon ongelmakohtiin. Hyviä tuloksia mm. aknen, arpien (varsinkin atrofisten,painautuneiden arpien kohdalla) iholle, jossa on runsaasti ryppyjä sekä juonteita, karhean ja paksuuntuneen ihon hoidossa, huokosten supistamiseen, löysän kudoksen kiinteyttämiseen, pigmenttimuutosten hoitamiseen. Ihon toipumisaika 1-10 päivää. Kuorintakertoja 1-3 tarpeen mukaan. Kuorinta sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen, desinfioinnin sekä jälkihoitoaineen levityksen.

JESSNERIN LIUOS

Todella tehokas kolmen hapon yhdistelmä (recorcinol, maitohappo ja salisyylihappo) ,joka vaalentaa ihoa, tasoittaa huokosia sekä ihon pintaa , poistaa tummia ikä sekä pigmenttiläiskiä ja kosteuttaa ihokerroksia vähentäen juonteita ja madaltaen syviä ryppyjä .Toipumisaika 1-10 vrk. Hoitokerrat 1-3 .Sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen, desinfioinnin sekä jälkihoitoaineen levityksen.

MEDICALIA YOUTH RECOVERY PEEL

Tehokas kuorinta ikääntyvälle, auringon vaurioittamalle,kuivalle iholle. Medicalian kemialliset kuorinnat soveltuvat hyvin iholle, jossa on pigmenttiläikkiä sekä juonteita. Suosittu kuorintahoito ennen juhlia kaikille ihotyypeille! Sisältää myös esianalyysin, puhdistuksen ,desinfioinnin, HOITONAAMION sekä jälkihoitoaineen.

MAITOHAPPOKUORINTA

Useita erilaisia maitohappopohjaisia kuorintoja, joissa tehokkaita versioita mm. pintakuivalle, herkälle, juonteiselle, hyperpigmentoituneelle, suurihuokoiselle sekä akneiholle. Erityisen suosittu yhdistettynä Medical-ultraäänipuhdistukseen, mikäli ihossa on kuollutta solukkoa, hilseilyä, kireä ihonpinta, mustapäitä, miliumeja, pigmenttilaikkuja, tai juonteita. Voimakas ultraääni tuplaa hapon vaikutuksen!