ihoanalyysi

Ihoanalyysi on kasvojen sekä kaulan alueille on maksuton. Ihoanalyysi vartalon alueille on maksuton. Jälkitarkistus sisältyy kaikkiin muokkaushoitoihin mm. Faceliftin ja injektioiden jälkeen.

Ihoanalyysissä terveysselvityksineen pystytään suunnittelemaan turvallisimmat sekä tehokkaimmat hoitomuodot juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Ihoanalyysin alussa täytetään esitieto- ja hoitosuostumuskaavake, johon kirjataan sairaudet, allergiat, lääkitykset sekä iholle mahdollisesti aiemmin tehdyt toimenpiteet.

Analyysi jatkuu perustietojen täyttämisen jälkeen ihon arvioinnilla silmämääräisesti , jossa näkyvät ihon ongelmakohdat, kuten esimerkiksi pigmentoituminen, juonteet, akne, löystynyt kudos, katkenneet verisuonet sekä arvet. Analyysissa käydään yleensä myös ihon ongelmakohdat läpi kevyesti painelemalla, jolloin  pystytään selvittämään esimerkiksi juonteiden tai aknetulehduksen syvyys. Tämä tutkimus suoritetaan suojakäsineet kädessä.

Kasvojen ihoanalyysin lopuksi saat suosituksen ihosi ongelma- alueiden hoitomenetelmistä sekä toimenpidekerroista hintatietoineen.

Vartalon alueiden ihoanalyysissa selvitetään ongelmakohdat, joita ovat yleisimmin mm. selluliitti, löystynyt iho, leikkausarvet, raskausarvet, katkenneet verisuonet, selän alueen luomet ja selän alueen epäpuhtaudet.

Vartalon ihoanalyysin lopuksi saat suosituksen ihosi ongelma- alueiden hoitomenetelmistä sekä toimenpidekerroista hintatietoineen.

Jälkitarkistus on olennainen osa ihon kunnon edistymisen seurannassa. Jälkitarkistus tehdään lähes kaikkien ihon muokkaushoitojen jälkeen. Tällaisia ovat mm. Facelift- lankakohotukset, injektiohoidot, luomien poisto kasvoilta tai vartalolta, Platina Hifu- hoidot kasvoille tai vartalolle, arpihoidot, aknehoidot, Plasmahoidot kasvoille tai vartalolle.

Ennen hoitotoimenpiteitä käsiteltävät alueet kuvataan ja jälkitarkistuksessa otetaan seurantakuvat tulosten todentamiseksi.  Kuvat tallennetaan salattuna. Seurantakuvia ei julkaista sosiaalisessa mediassa ilman erillistä sopimusta ja lupaa.